Lid worden?

Zit het lopen jou in het bloed? Wil je gewoon wat aan je conditie werken of jezelf meten met andere mensen met dezelfde passie? Dan is atletiek zeker iets voor jou! Kom een keertje met ons mee trainen of sluit je meteen aan bij onze club door contact op te nemen met secretaris Ilse Couwels(e-mail: ilsecouwels@hotmail.com).


Nieuw lid? Dan betaal je 40 euro bij je inschrijving. Bij je inschrijving dien je een kaart in te vullen en ons terug te bezorgen. Op basis van deze kaart wordt je borstnummer en lidkaart gemaakt. Deze zijn nodig voor deelnamen aan wedstrijden. Bij dit lidgeld zit verzekering, een 3-maandelijks clubblad, borstnummer en lidkaart.


Reeds lid? Elk jaar dient je inschrijving vernieuwd te worden. In het clubblad van september zal er een overschrijvingsformulier zitten. Het lidgeld is zoals vorig jaar 40 euro. Graag vragen we jouw inschrijving tijdig in orde te maken. Indien je voor 31 december niet opnieuw bent ingeschreven, kan je niet meer deelnemen aan wedstrijden en ben je niet meer verzekerd! 


Vanaf het moment dat je lid bent, kan je gratis aan alle kavvv-wedstrijden deelnemen en ben je verzekerd tijdens onze trainingsessies.

Indien u aan de wedstrijden deelneemt van het K.A.V.V.V. moet u wel een clubshirt dragen.

Dit is beslist door de federatie waar APSO bij aangesloten is. Meer info over de kledij vind je hier


Hopelijk zien we jou snel tijdens een van onze trainingen of wedstrijden!