Start-to-run

Goede voornemens? Maar moeilijk om ze alleen te starten of vol te houden? Te veel excuses zoals slecht weer en koude?

Start samen met ons met lopen tijdens een nieuwe start-to-run cursus!


Wat is start-to-run?

Het doel van een start-to-run is om na 10 weken 5km aan één stuk te kunnen lopen. Dit trachten we te bereiken door 3 trainingen van +/- 30min in te plannen. Omdat samen trainen leuker is dan steeds alleen, organiseren wij 2 gezamelijke trainingsmomenten. Een derde training dient u op zelfstandige basis te doen. 


Waar en wanneer is er start-to-run?

De start van deze trainingsreeks is voorzien op dinsdag 23 januari 2024. Er wordt gestart om 19.30u aan de atletiekpiste van APSO, Voetbalstraat Zandhoven.


Wekelijks zal er dus op dinsdagavond en donderdagavond om 19.30u gelopen worden.


Voor wie is er start-to-run?

Voor iedereen! Zij die aan zijn/haar conditie wilt werken, een nieuwe hobby zoekt, de feestkilo's weg wil werken, een excuus zoekt om niet mee naar Thuis of Familie te kijken ;) ... Welke reden u ook hebt, u bent welkom!


Voor kinderen verwijzen we wel graag naar onze jeugdtraining op woensdagnamiddag of op dinsdagavond vanaf 14 jaar. 


Hoeveel kost start-to-run?

De trainingen zijn volledig gratis.

Moest u het loopvirus te pakken hebben en intresse hebben om lid te worden (zodat u bijvoorbeeld wedstrijden kan meelopen), kan u zich altijd aansluiten bij APSO. Meer info vindt u bij Lid worden?


Wat na start-to-run?

Wanneer u deze start-to-run-reeks heeft afgesloten, kan u altijd aansluiten bij onze joggers. Zij lopen ook elke dinsdag- en donderdagavond om 19.30u. Mogelijks komt er ook een vervolgreeks van 5 naar 10km. 


Loopt u al, maar bent u opzoek naar een groep om samen te lopen? Kijk dan zeker eens bij Trainingen! We hebben verschillende groepen die op dinsdag en donderdag lopen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.


Meer info?

Aarzel niet en neem contact op met Ilse Couwels


Finishers start-to-run 2021-2022:

Ira, Nicole, Marijn, Rik, Helena, Karlien, Ines, Stéphanie, Krestin, Els en Jessy.

PROFICIAT!