Start-to-run: 5 naar 10 km

Nu de start-to-run van 0 naar 5 km succesvol is afgrond, is het tijd om verder te gaan. Daarom organiseert APSO Zandhoven AC een nieuwe lessenreeks die opbouwt van 5 naar 10 km.


Wat is start-to-run?

Het doel van deze start-to-run is om na 10 weken 10km aan één stuk te kunnen lopen. Dit trachten we te bereiken door 3 trainingen per week in te plannen. Omdat samen trainen leuker is dan steeds alleen, organiseren wij 2 gezamelijke trainingsmomenten. Een derde training dient u op zelfstandige basis te doen. 


Waar en wanneer is er start-to-run?

De start van deze trainingsreeks is voorzien op dinsdag 8 maart 2022. Er wordt gestart om 19.30u aan de atletiekpiste van APSO, Voetbalstraat Zandhoven. 


Wekelijks zal er dus op dinsdagavond en donderdagavond om 19.30u gelopen worden.


Voor wie is er start-to-run?

Voor iedereen! Het maakt niet uit of u de start-to-run van 0 naar 5 km hebt gevolgd of niet. Iedereen die de stap naar 10 km wil zetten kan aansluiten. 


Voor kinderen verwijzen we wel graag naar onze jeugdtraining op woensdagnamiddag of op dinsdagavond vanaf 14 jaar. 


Hoeveel kost start-to-run?

De trainingen zijn volledig gratis.

Moest u het loopvirus te pakken hebben en intresse hebben om lid te worden (zodat u bijvoorbeeld wedstrijden kan meelopen), kan u zich altijd aansluiten bij APSO. Meer info vindt u bij Lid worden?


Wat na start-to-run?

Wanneer u deze start-to-run-reeks heeft afgesloten, kan u altijd aansluiten bij onze joggers. Zij lopen ook elke dinsdag- en donderdagavond om 19.30u.


Loopt u al, maar bent u opzoek naar een groep om samen te lopen? Kijk dan zeker eens bij Trainingen! We hebben verschillende groepen die op dinsdag en donderdag lopen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.


Meer info?

Aarzel niet en neem contact op met Ilse Couwels